Kudelstaart_777_fietstochtIn het kader van Kudelstaart 777 organiseert schaatstrainingsgroep VZOD op 21 Juni twee mooie fietstochten door het Hollandse polderlandschap. Water en polderlandschap zijn de ingrediënten van deze tochten. De routes zijn uitgezet langs mooie riviertjes die onze streek doorsnijden. Langs meertjes en door het wijde polderlandschap van de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Er is keuze uit 2 afstanden: 49km of 87km.

Startplaats: Balk rijwielen aan de Kudelstaartseweg 224 in Kudelstaart

Inschrijfgeld: € 3,-

Vertrektijden: 8.30 – 10.00 uur.

Finishplaats: Dorpshuis aan de Kudelstaartseweg 239 in Kudelstaart

Bij de start ontvangt u de gehele routebeschrijving. De routes gaan via het knooppunten netwerk. Waar dit niet voldoet wordt met extra pijlen de route uitgezet.

Route 49 kilometer

De route van 49 kilometer is speciaal voor de recreatieve fietser. Met of zonder elektrische ondersteuning rijdt u vanuit Kudelstaart naar de Kromme Mijdrecht en vervolgens door de polder waar bij het natuurzwembad “De Aarweide” een stop is gepland. Vervolgens fietst u tussen de Langeraarse Plassen door naar Rijnsaterwoude waarna u met de pont naar Roelofarendsveen overvaart om daar een koffiestop te houden. Via Leimuiden rijdt u terug naar Kudelstaart. Bij de start ontvangt u de gehele routebeschrijving of u kunt hieronder zelf een print maken en de GPX route downloaden.

 

Route 87 Kilometer

De route van 87 km is bestemd voor de sportieve tourfietser. Ook deze route leidt u vanuit Kudelstaart naar de Kromme Mijdrecht en vervolgens door de polder in de richting van Kockengen. Over smalle, landelijke fietspaden rijdt u naar Kamerik en via Woerden naar Bodegraven. Vervolgens is er een koffiestop gepland langs de Meije in eetcafé De Halve Maan. Tussen de Nieuwkoopse Plassen door rijdt u naar Nieuwkoop en vervolgens naar Aarlanderveen. Via Alphen aan de Rijn, Woubrugge en Rijnsaterwoude fietst u naar Leimuiden om uiteindelijk door Bilderdam naar Kudelstaart terug te keren. Bij de start ontvangt u de gehele routebeschrijving of u kunt hieronder zelf een print maken en de GPX route downloaden.

3 Reacties op “Kudelstaart 777 – 21 Juni – Fietsen in het Hollandse polderlandschap”

 1. stg VZOD Kudelstaart schreef:

  fotos van dit evenement staan hier: https://www.stgvzod.nl/?p=4505

 2. Jacques Kesting. schreef:

  Waar kan ik de foto’s vinden van de fietstocht Kudelstaart 777
  VR GR Jacques

 3. lize schreef:

  hallo vzod er zijn van de fietstocht foto’s gemaakt …..waar kan ik die vinden