IMG_3344Zaterdag 5 oktober vond de 1e  H06-training van het nieuwe schaatsseizoen plaats. Voorafgaand was er een voor de jeugd van sponsor AB- flexkracht georganiseerde schaatsclinic. Zo’n 25 kinderen verzamelden zich op het middenterrein om daar door Nico en zijn medetrainers onderwezen te worden in het schaatsen. Dat voor sommigen kinderen zowel de kleding als de schaatsen een maatje te groot waren mocht de pret niet drukken.

Vandaag stond nog een belangrijke zaak op het programma: de ondertekening van een vernieuwde sponsorovereenkomst met hoofdsponsor AB flexkracht. Bij een temperatuur die van de zomer niet zou hebben misstaan, met op de achtergrond de schaatsclinic in volle gang was dit een uitermate geschikt moment om deze overeenkomst op papier te bekrachtigen. Namens AB was commercieel manager Corina van Leeuwen aanwezig en namens stg VZOD  voorzitter Leo Bakker. Met op de voorgrond het vernieuwde logo, werd de nieuwe overeenkomst tot grote tevredenheid van beide partijen ondertekend.

Na afloop van het schaatsen was er in de kantine van de ijsbaan voor de deelnemers aan de clinic nog iets te eten en drinken geregeld. Al met al een niet alleen in sportief opzicht, zeer geslaagde opening van het schaatsseizoen. Klokslag 16:30 uur stonden de leden van stg VZOD zelf klaar om onder leiding van de clubtrainers de eerste strepen weer op het versgedweilde osmose-ijs te zetten.

Het schaatsen is weer begonnen!

1 Reactie op “Schaatsclinic en nieuw sponsorcontract”