Door allerlei omstandigheden organiseert de fietscommissie van Stg VZOD dit jaar geen afsluitend fietsweekend. We hebben wel een alternatief bedacht: zowel op zaterdag 17 september als zondag 18 september gaan we mooie fietsroutes rijden met vertrek vanuit Kudelstaart.

We denken aan routes van 60-90-120 en 150km voor de zaterdag en voor zondag 50-70-90-120 km, zodat er voor elke groep een mooie uitdaging ligt om mee te doen. We vinden het prachtig als je beide dagen mee wilt fietsen maar 1 dag meegaan kan natuurlijk ook.

Voor elke groep regelen we begeleiders die het motto “ samen uit samen thuis “ zullen hanteren zodat iedereen in een prettig tempo mee kan fietsen.

Peter Kuipers heeft zijn “kas” spontaan beschikbaar gesteld om als “ na afloop nog even gezellig napraten/wat drinken en knabbelen plaats” te dienen. Op zondagochtend kan hier ook gezamenlijk ontbeten worden voor vertrek van de 2e fietstocht. De routes/ starttijden, plaats van vertrek en andere details sturen we jullie een paar dagen voor het fietsweekend toe.

Wij hopen op een grote deelname en willen jullie vragen om je z.s.m. aan te melden o.v.v. de afstand(en) die je wilt gaan rijden, op welke dag(en) je mee gaat en of je bij het ontbijt op zondag aanwezig bent. Stuur even een berichtje naar fietscommissie@stgvzod.nl

Met sportieve groet namen de fietscommissie,

George, Frans, Nico en Roy

Laat een reactie achter