Dinsdag 8 maart is Jeroen Buskermolen overleden op 63 jarige leeftijd. Bijna twee jaar terug was er een ongeneeslijke ziekte bij hem vastgesteld die zelfs Jeroen niet kon overwinnen. Op zaterdag 12 maart hebben vele leden van de schaatstrainingsgroep VZOD Kudelstaart afscheid genomen van Jeroen. Velen deden dit in clubtenue gekleed, met een indrukwekkend eerbetoon in de vorm van een erehaag vanaf het kerkplein tot op de Kudelstaartseweg.
Jeroen was een sportman pur sang, tot het uiterste gemotiveerd om te presteren maar nooit ten koste van een ander. Sportiviteit en het samen sporten, stonden hoog bij hem in het vaandel. Vooral het schaatsen en het fietsen waren hem zeer dierbaar. In 2007 werd hij actief binnen de fietscommissie van de schaatstrainingsgroep VZOD Kudelstaart. Twee jaar later kwam hij in het bestuur als opvolger van zijn vrouw Jolanda en nam hij van haar het secretariaat over. Tot het laatst aan toe is Jeroen in zijn functie als secretaris, met zijn grote inzet en enthousiasme van enorme betekenis geweest voor stg VZOD . Ontelbaar zijn de notulen, verslagen, abonnementsaanvragen, correspondentie en andere zaken die hij op bekwame wijze voor onze club gedaan heeft.
Wij zijn hem grote dank verschuldigd voor alle tijd en de geweldige inzet die hij altijd volkomen belangeloos aan de club gegeven heeft. Wij als club gaan hem niet alleen missen als zeer gemotiveerd en gewaardeerd bestuurslid, maar vooral als enthousiaste medesporter en dierbare vriend. Jeroen bedankt voor alles wat je voor stg VZOD gedaan hebt en voor alle mooie activiteiten die we met je meegemaakt hebben, die blijven voor altijd in onze gedachten.

Wij wensen Jolanda, Michelle en Job, Jordy en Nicolien heel veel sterkte met dit grote verlies.