Beste leden,

Op zondag werden wij opgeschrikt door een zeer droevig bericht van George Ruijter, de vader van Niels Ruijter.


Met grote verslagenheid wil ik jullie laten weten dat onze oudste zoon Niels op 6 augustus is overleden in een ziekenhuis bij Namen in de Belgische Ardennen., nadat hij de dag er voor tijdens een fietstochtje van achteren is geschept door een automobilist. Niels is jeugdlid geweest bij de junioren van 2010 tot en met 2014 van VZOD. Daarbij was hij lid van de IT-groep. Na een zware blessure koos hij definitief voor het wielrennen bij UWTC. Niels was 24 jaar.

Ter herinnering aan Niels zijn wij een collecte gestart uit zijn naam: Helpt voor Qhubeka, zodat hij zijn passie voor het fietsen doorgeeft en mensen in Afrika letterlijk en figuurlijk vooruit helpt. Wij zouden het erg op prijs stellen als VZOD ons helpt om deze collecte tot een succes te maken.

https://bit.ly/3g0PhTK