Gisteravond verzamelde een groot aantal fietsleden van stg VZOD zich al vroeg voor de winkel van Meer Voor Fietsen. Na een jaar van “alleen op de racefiets” of in “kleine groepjes eropuit”, fietst stg VZOD Kudelstaart sinds een paar weken weer volop in de vertrouwde trainingsgroepen op de maandag- en donderdagavond. Wat dit jaar vooral opvalt is de fietskleding waarin gefietst wordt. In de eigen vertrouwde clubkleuren maar met de kwaliteit en pasvorm van een professionele wielerploeg is de fietsafdeling van VZOD in een nieuw tenue gestoken door Robert van de Meer van fietswinkel Meer Voor Fietsen in Kudelstaart. Broeken/ windstoppers/ jasjes met lange mouwen, alles in zowel een heren- als damesuitvoering, is dit jaar allemaal via Meer Voor Fietsen te verkrijgen

Afgelopen maandag verzamelde de jeugd, die normaal op het parcours van de UWTC traint, zich met trainer Jos van Lith en een groot aantal seniorleden voor een fotomoment waarbij Robert een fietsshirt overhandigde aan Jeroen Buskermolen en Nico Kuipers die namens het bestuur van stg VZOD aanwezig waren. De intentie werd uitgesproken tot een langdurige samenwerking op sportief gebied waar beide partijen zeer blij mee zijn. Aan de strakke fietskleding zal het niet liggen die zit als gegoten en maakt het fietsen tot een nog aantrekkelijker bezigheid dan het als was.