Zoals de laatste jaren een gewoonte is geworden, was het afgelopen zaterdag weer een feestelijk gezicht met al de verlichte helmen op de binnenbaan. Toen ijsmeester Frank het licht ook nog eens dimde kwamen de rode, blauwe en groen getooide helmen met de lampjes erop nog beter tot hun recht. Er was veel ruimte om te schaatsen door de afwezigheid van Noordwijk en daar werd goed gebruik van gemaakt. Over de hele ijsvloer wervelde het van de lichtpuntjes. Na afloop van de training stond er nog een grote verrassing klaar voor alle jeugdige schaatsers en ook voor de trainers. Een tafel vol met prachtige in kerstsfeer versierde tassen met voor iedereen persoonlijk zijn naam erop gedrukt.
Binnen no-time had iedereen zijn tas te pakken nieuwsgierig zijnde naar wat er in zat. Er zat er een puzzel in van een groepsfoto die 4 weken daarvoor gemaakt was met als beloning voor het enthousiaste trainen een heerlijk stuk chocola. Zelfs de kinderen die er tijdens het maken van de foto niet bij waren stonden op de groepsfoto, dat zijn toch dingen die alleen Sinterklaas en de Kerstman voor elkaar kunnen krijgen! Voor de trainers zat er een doosje bonbons in en ook aan de ijsmeesters was gedacht. Dit jaar geen warme chocomel en kerstbrood voor de jeugd en glühwein voor de begeleidende ouders maar toch was het weer een fantastisch georganiseerde happening. Dat dit door velen werd gewaardeerd bleek later wel uit de vele positieve reacties die de ouders stuurden naar het organisatie comité : “er wordt bij ons vanavond heel veel gepuzzeld, zo benieuwd zijn ze of ze wel op de foto staan. Heel veel dank voor dit originele geschenk! “1 Reactie op “KERSTVERLICHTING OP DE BINNENBAAN”

  1. nico kuipers schreef:

    Geweldig dit initiatief. Zo houden we er de moed wel in met het schaatsen.”Comite” BEDANKT