Zoals jullie zullen begrijpen gaat dit jaar het fietsweekend niet door net als alle andere fietsplannen die we voor dit jaar hadden. We hebben dan ook in overleg met het bestuur besloten om voor dit seizoen geen fietscontributie a €12,50 pp te heffen. Uiteraard stellen we het zeer op prijs als je alsnog dit bedrag bovenop je clubcontributie t.z.t wilt overmaken……

Toch willen we het fietsseizoen niet zo laten eindigen: we gaan nog een mooie toertocht organiseren als afsluiting van dit seizoen.

We hebben 2 routes gemaakt: een rondje Delft van ongeveer 100 km en een rondje Naardermeer van ongeveer 80 km.
We vertrekken zondag 13 september om 20: 00 uur vanaf het Dorpshuis in Kudelstaart in 2 groepen. Het motto is : samen uit samen thuis! Mochten de groepen per te rijden route te groot worden dan regelen we het zo dat we in 2 groepen vlak achter elkaar op pad gaan. Uiteraard is er bij beide routes halverwege een koffie ( + appeltaart) stop gepland.
Als het weer op zondag 13 september te slecht is om te fietsen maken we op de site bekend dat het niet doorgaat en verplaatsen we de tochten naar zondag 20 september.
We hopen dat er veel animo voor is en stellen het op prijs als je via een mail naar fietscommissie@stgvzod.nl vooraf laat weten of je meegaat en welke route je wilt fietsen.
Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kan dat ook via deze link.

Sportieve groet van de fietscommissie

P.S : op de site van de NTFU kun je lezen dat dit allemaal mogelijk is.