Ja, we zijn er nog. Ook al zitten we in een situatie met allerlei beperkingen door het coronavirus zijn wij natuurlijk nog altijd actief. Zodra er mogelijkheden zijn om met de club te fietsen gaan we dat beslist weer organiseren! Helaas is dat nu nog niet goed mogelijk.
Maar natuurlijk kun je altijd individueel een rondje gaan fietsen of in een klein groepje. De Nederlandse Fiets Unie heeft richtlijnen waar je rekening mee moet houden wanneer je in een groepje wil fietsen: fiets met maximaal 4 personen en houd tenminste 1,5 meter afstand tot elkaar.
Wij vinden het lastig om met deze beperkingen trainingen goed te laten verlopen en daarom gaan we nog GEEN trainingen organiseren. Wil je fietsen, houd je aan re richtlijnen van de NFU en spreek zelf af met fietsmaatjes.
We hopen natuurlijk dat binnenkort de situatie verandert en we weer gezamenlijk kunnen afspreken aan de Bilderdammerweg bij TVK. Als het zo ver is horen jullie onmiddellijk van ons.
Hier de link van de NFU. https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1109/het-laatste-nieuws-over-de-wielersport-en-het-coronavirus

Groeten,
De fietscommissie.