Goed nieuws: Vanaf volgende week woensdag 29 april mogen we weer skeeleren met de jeugd tot 18 jaar.

De eerste skeelertraining voor de basisschooljeugd tot en met 12 jaar is dinsdag 12 mei en jeugd van 13-18 jaar woensdag 13 mei. Je kunt hier je skeelerabonnement aanvragen.

In de aanloop naar “normale” omstandigheden is het mogelijk om in de meivakantie op maandag, woensdag en vrijdag middag van 15.30 tot 17.00 uur vrij te skeeleren voor basisschool jeugd tot en met 12 jaar. De stg VZOD Kudelstaart zorgt voor voldoende begeleiding.

Voor jongeren van 13-18 jaar is er een extra mogelijkheid om te skeeleren op dinsdag en donderdag avond van 19.00 tot 20.00 uur. Ook daar zorgt stg VZOD voor voldoende begeleiding.

De ouders mogen niet op de baan komen en blijven dus voor het hek om de kinderen te brengen en op te halen. Het bestuur van de stg VZOD zal er nauw op toezien dat de regels gehandhaafd worden.

Dus als je naar de baan komt zelf je skeelers aan trekken en natuurlijk je helm niet vergeten! Word je gebracht dan kunnen je ouders je helpen op de parkeerplaats voor het hek of je hebt ze al aan natuurlijk. Voor deze extra skeelermogelijkheden heb je geen abonnement nodig en mag je vriendjes/buren etc. van de basisschool meenemen mits ze natuurlijk wel een helm en skeelers hebben.

Voor de jeugd van 13 tot 18 jaar die dinsdag en donderdagavond de gelegenheid hebben om te komen skeeleren gelden dezelfde regels met als extra 1.5 meter afstand. Dat kan makkelijk. Op de baan staan 10 banken en op elke bank kun je dan met 3 jongeren op 1,5 meter van elkaar je skeelers aan trekken en op de baan moet je ook 1,5 meter van elkaar blijven.

Hiermee volgen we consequent het protocol dat de gemeente Aalsmeer heeft uit doen gaan, het protocol kun je op de site van stg VZOD nalezen.

We hopen dat we hiermee voor de jeugd en jongeren een mooie gelegenheid bieden om lekker buiten te sporten.

1 Reactie op “Skeeleren stgVZOD in 2020”

  1. Dennis Verlaan schreef:

    Hallo,
    Onze dochter heeft de afgelopen jaren op dinsdag avond geskeelerd. Nu is zij lid van de nino die heeft besloten om niet meer te gaan skeeleren. Dit vind zij niet leuk en wil toch graag blijven skeeleren. Is er een mogelijkheid dat ze met jullie mee mag skeeleren?
    Ik hoor graag van de mogelijkheden.
    Groeten Dennis