Komende zondag 24 juni starten er om 9:00 twee fietstochten die worden georganiseerd door de Schaatstrainingsgroep VZOD. De korte tocht is zo’n 55 kilometer en brengt ons op mooie plekken richting Uithoorn en zelfs Abcoude. De andere tocht is natuurlijk iets langer (± 80 km) en brengt ons dus ook iets verder van Kudelstaart. Niet minder mooi uiteraard. Start van deze tochten is bij de Fietsshop “Meer voor Fietsen” aan de Kudelstaartseweg. Finish van de route zal ook aldaar zijn. Deelname aan de fietstocht is gratis.

Via onderstaande links kan je beide routes bekijken en downloaden:

https://tinyurl.com/yacjgjep (57 km)
https://tinyurl.com/yajkjsc7 (82 km)

Of als .gpx bestand (via rechtermuisklik en ‘bewaar als’)

Route 57 kilometer (.gpx)
Route 82 kilometer (.gpx)

8 Reacties op “Feestweek Kudelstaart fietstochten”

 1. Carla van der Zwaard schreef:

  Ik heb hem nu via chrome opgeslagen en dan lukt het wel.

 2. Carla van der Zwaard schreef:

  Het is gelukt. Ik zie dat ik deze tocht zelf pas gefietst hebt, mooie tocht.

 3. theo schreef:

  Het lukt nog niet hoor Cees. groet, Theo
  op welke website kan ik deze route vinden, dan haal ik hem daar wel vanaf

 4. Cees schreef:

  GPX is een XML file, vandaar. Maar je zou ‘m gewoon moeten kunnen saven en dan openen in een app die communiceert met je fietscomputer, of met Google maps o.i.d. Als alternatief kun je de routes ook bekijken en dan zelf downloaden via: https://tinyurl.com/yacjgjep (57 km) of https://tinyurl.com/yajkjsc7 (82 km)

 5. Carla van der Zwaard schreef:

  Waarom krijg ik ook te zien dat het een XML bestand is na het opslaan van de gpx?

 6. Theo schreef:

  Hoi Cees,
  na jouw instructies lukt het mij ook niet het bestand te downloaden. Op welke site heb jij de route gemaakt, dan haal ik hem daar wel van af. Ik hoor graag, groet Theo Nederstigt

 7. stg VZOD Kudelstaart schreef:

  Dag Fijs, probeer anders op de laptop: rechter muis toets en kies ‘Save link as / bewaar link als’ – dan zou je het bestand als gpx moeten kunnen ophalen. Cees

 8. Fijs schreef:

  sorry, ik krijg de route niet gedownload. Ik krijg de melding dat het een XML bestand is.
  Vast excuses als het mijn fout is.