Alvast een blik vooruit op het traditionele fietsweekend in September. Zoals elk jaar vernemen wij graag in een vroeg stadium of je mee wilt dit weekend (dit jaar van vrijdagavond 14 sept t/m zondagavond 16 sept) of dat je misschien liever dit weekend ergens anders heen wilt om te fietsen bijv. naar Drenthe.

Een groepsverblijf geniet onze voorkeur maar is pas tegen een redelijke prijs te huur als er een groep van rond de 25 deelnemers is. Dit soort zaken moet vaak al vroeg besproken en vastgelegd worden. Wij zouden het dan ook op prijs stellen als jullie de moeite willen nemen om ons op korte termijn (als het kan voor vrijdag 23 maart a.s.)  je antwoorden te sturen op onderstaande vragen.

  • Wil je dit jaar mee op fietsweekend naar Limburg?
  • Wil je liever  mee op fietsweekend naar Drenthe of een vergelijkbare locatie?
  • Heb je nog opmerkingen en/of vragen?

Aan de hand van jullie reacties gaan wij actie ondernemen.

de Fietscommissie