Als één van de weinige schaatsverenigingen is onze club groeiende. Het succesvolle club-uur op zaterdag op de baan in Haarlem waarbij ouders en kinderen tegelijk kunnen schaatsen onder leiding van toegewijde en motiverende trainers heeft daar een belangrijk aandeel in. Maar ook de organisatie van fietsactiviteiten en het organiseren van in-line skate lessen maakt de stg VZOD een veelzijdige vereniging.

Bijzonder zijn daarnaast de speciale activiteiten als het maken van ijs op de skeelerbaan tijdens de recente vorstperiode en het daarop organiseren van schaatsactiviteiten voor de Aalsmeerse en Kudelstaartse gemeenschap. Net als de organisatie van een fietsreis naar Spanje zijn dat voorbeelden van waar we als vereniging voor staan: voor en door elkaar.

Om dit te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar nieuwe kledingsponsoren. Voor een bedrag vanaf 500 euro per jaar bieden we vanaf volgend seizoen de mogelijkheid om een van de items uit het kledingpakket van de VZOD van naam en logo te voorzien. Het gaat hierbij om aanvullende bestellingen van bijvoorbeeld schaatspakken, jasjes, helmen, maar ook wielershirts en trainers-jassen.

Wie zich als sponsor graag wil associeren met hetgeen waar we als vereniging voor staan en die een binding heeft met onze regio of sport wordt bij deze hartelijk uitgenodigd om de mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor contact op met onze sponsor vertegenwoordiger: sponsor@stgvzod.nl