IJsbaan Kudelstaart is open dankzij de noeste arbeid van onze eigen ijsmeesters die gedurende de afgelopen nachten voor een mooie ijsvloer hebben gezorgd. De baan ligt op de in-line skate baan aan de Wim Kan dreef en is nu al volop in gebruik! Kijk op onze Facebook pagina waar we steeds de meest actuele stand van zaken met betrekking tot openingstijden en activiteiten op een rijtje zetten.

 

3 Reacties op “IJsbaan ‘de coolste baan van Kudelstaart’ is open”

 1. Jordy schreef:

  De ijsbaan is voor iedereen toegankelijk. Er is geen entree. Wel wordt een vrijwillige bijdrage voor de schaatsvereniging op prijs gesteld. Voor beginnende schaatsers is het verstandig om zelf een rekje of stoel mee te nemen. Veel plezier!

 2. Anton schreef:

  Toch knap, naast Wormerveer de enige baan die open is in de regio! Respect!
  http://www.nhnieuws.nl/nieuws/220323/Schaatskoorts-hier-kun-je-deze-week-schaatsen

 3. Sabrina schreef:

  Is de ijsbaan voor iedereen toegankelijk of alleen voor leden? Ik zou graag woensdag met mijn zoontje komen schaatsen. Indien mogelijk, hebben jullie rekjes of is het verstandig zelf een stoeltje mee te nemen voor de beginnende schaatser? En als laatste, hoe hoog is de entree?