Na een winter waar we een hele week lang hebben mogen genieten van de skeelerbaan als ijsbaan, hebben we weer zin in het voorjaar en de zomer. Eind mei beginnen we met de inline-skate trainingen van VZOD. Deze lopen door tot medio september met uitzondering van de zomervakantie. Ook dit jaar trainen we weer op de dinsdag- en de woensdagavond:

Voor de basisschooljeugd: dinsdagavond – abonnementskosten €40,=

– start op dinsdag 15 mei 2018
– van 18:45 – 19:45
– voor de jongste jeugd van VZOD en de basisschooljeugd.
– geen training tijdens de zomervakantie

Voor de beginnende volwassen Inline-skater dinsdagavond abonnementskosten €55,=
Beperkt aantal plekken aanwezig.

– start op dinsdag 15 mei 2018
– van 18:45 – 19:45
– trainer aanwezig .
– geen training tijdens de zomervakantie

De woensdagavond training

– start op woensdag 16 mei 2018
– van 19:00 – 20:00 voor de gevorderden en de ijs-pupillen A-E, abonnementskosten € 45,=
– van 19:30 – 20:30 voor de junioren, abonnementskosten: €45,=
– van 20:00 – 21:00 voor de neo-senioren t/m masters, abonnementskosten: €55,=. Voor deze groep is geen trainer/begeleider beschikbaar, maar je kunt natuurlijk komen inline-skaten met de groep.

De indeling van de groepen wordt half mei bekend gemaakt op de site van VZOD gemaakt.

Meer achtergrondinformatie rondom inline skaten vind je ook in deze folder (pdf)

WEDSTRIJDEN

Ook zullen er dit jaar verschillende wedstrijden voor de jeugd op de baan worden georganiseerd waaraan je mee kunt doen. De eerste wedstrijd is in Lisserbroek. Hier vind je alle info. Het gewest ZH organiseert ook wedstrijden voor de jeugd, meer informatie vind je hier: http://www.skeelercup.nl/

Wil je ook mee komen trainen, meld je dan snel aan. Mocht je in de winter niet bij ons schaatsen, maken we je tijdelijk lid van onze vereniging. Na het Inline Skate seizoen schrijven we je dan uit als lid.

Verder hebben wij voor alle niet schaatsende Skaters een collectieve sport ongevallenverzekering geregeld bij Hienfeld Assuradeuren. Onze schaatsende skaters zijn verzekerd via de KNSB.

Namens de inline-skate trainers,

Danielle Aarsen (skaten@stgvzod.nl)

AANMELDEN

Hieronder vind je het formulier waarmee je als tijdelijk lid kunt opgeven voor het zomerseizoen in-line skaten (en als je wilt ook als permanent lid bij stg VZOD Kudelstaart)