Alle berichten in ‘Inline skaten’

5
apr

Het inline skate seizoen gaat in de 3e week van Mei weer van start. Alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven vind je hier

 

5
jul

Volgende week vrijdag (14 juli) wordt in Kudelstaart een wedstrijd uit de Jan van der Hoorn Jeugd Inline-skate Competitie verreden. Deze wedstrijden zijn vooral voor de jonge, nog niet ervaren jeugd bedoeld.

Inschrijven van 18.00 uur tot 18.45 uur.
Inrijden van 18.00 tot 18.55 uur.
De wedstrijden beginnen om 19.00 uur precies.

https://www.janvanderhoorn.nl/j-v-d-hoorn-jeugd-inline-skate-competitie/

 

31
mrt

Op vrijdag 21 april organiseren we een clinic inline-skaten op de skeelerbaan in Kudelstaart. Iedereen is vanaf 18.30 uur welkom om onder deskundige leiding de basis van het inline-skaten te leren of zijn/haar techniek te verbeteren. De organiserende verenigingen stg VZOD, IJsclub Nut & Vermaak en STG Ter Aar hebben een leuk programma samengesteld waarbij iedereen veel aandacht krijgt. (meer…)

6
mrt

We gaan weer inline-skaten bij VZOD! Doe je mee? 

Het seizoen begint op dinsdag 9 mei 2017, maar op vrijdagavond 21 april kun je alvast meedoen aan de clinic. 

Hier kun je inschrijven voor de dinsdagavondlessen.

29
sep

img_20160927_194031Met heel veel plezier en heel veel kinderen (60 enthousiastelingen) kijken de inlineskate train(st)ers terug op een prima seizoen. Het weer was ons goed gezind, want er is maar 1x  een training niet doorgegaan omdat de baan te nat was. Kortom een geweldige zomer voor het skaten en afgelopen dinsdag 27 september was dan ook (helaas) de laatste keer dat de pionnen neergezet werden voor de laatste oefeningen om te laten zien wat we dit jaar geleerd hebben; vallen, remmen, rollen, afzetten enz., alles komt tijdens de dinsdagavond aan bod. Met spel en basisoefeningen proberen we de kinderen enthousiast te maken voor deze sport. Dat veel kinderen het leuk vinden blijkt wel dat er ook velen straks op de ijsbaan te vinden zijn en we wensen ze alvast heel veel plezier. Voor ons als trainers was het erg fijn dat iedereen naar de training kwam en vaak met een voldaan rood hoofd van inspanning weer naar huis ging. Helaas gebeurt er ook wel eens een ongelukje, vandaar dat bescherming zeer belangrijk en verplicht is. Gelukkig is alles goed afgelopen en hersteld en namens: Maarten, Stijn, Nico, Marc, Gijs, Annick, Carlijn, Liesbeth, Lianne en Paulien zeggen we bedankt en tot volgend jaar!

Het skate-team

Ps vele ouders zagen we op de laatste les nog een groepsfoto maken, hierbij de vraag of jullie ze willen mailen naar: info@stgvzod.nl Dan voegen wij ze nog toe aan de website. Alvast bedankt.

 

4
mei

Beste inline-skaters voor de dinsdagavond,

Heel erg bedankt voor jullie aanmeldingen en wij (alle trainers/trainsters) hebben er weer heel veel zin in. Gelukkig is het bijna dinsdag 10 mei en zien we elkaar op de skeelerbaan. De training start om 18.45 uur. Zorg dat je met je helm (deze mag je echt niet vergeten) en overige bescherming en natuurlijk je skeelers op de baan bent.

In de bijlage kunnen jullie de VOORLOPIGE groepsindeling zien.

(meer…)

1
apr

Het is inmiddels volop lente en we gaan weer inline-skaten bij VZOD! Alle informatie en aanmeldinformatie voor het nieuwe inline skate seizoen zijn hier te vinden!

1
apr

dinsdagavondskatenSamen met de verenigingen: Nut&Vermaak, STG Ter Aar en IJsclub Alkemade organiseren we een clinic inline-skaten op Vrijdag 22 april a.s. om 18:30

Lijkt het je leuk om te helpen? We zoeken hulp bij het:
– begeleiden van ouders en kinderen
– training geven aan groepjes kinderen
– klokken bij de 100m
– schenken van koffie en limonade
– EHBO (hopelijk ben je dan overbodig)

Je kunt het Sonja Groot laten weten: sonja.groot@gmail.com

 

1
apr

dinsdagavondskaten Het inline-skaten op dinsdag- en woensdagavond gaat in mei weer van start! Op dinsdag 12 en woensdag 13 mei zijn de eerste trainingen. Hier vind je meer informatie en kun je inschrijven.

Heb je interesse in het begeleiden van een groep inline-skaters? Laat het ons weten via skaten@stgvzod.nl

29
apr
Kees_Alewijnse_TerrasNaast een goede opkomst zijn de ingrediënten voor een succesvolle inline speedskate clinic natuurlijk enthousiasme en droog weer. Dit alles viel samen in een wat een heel mooie avond genoemd mag worden op de baan in Kudelstaart. In windstilte, onder donkergrijze wolken waar geen druppel regen uit viel, kregen ruim meer dan 100 kinderen inline speed skate les van de trainers van ijsclub Ter Aar, ijsclub Alkemade en ijsclub Nut en Vermaak uit Leimuiden. Voor dit geweldige initiatief om jeugd kennis te laten maken met de inline speed skate sport waren ook Nederlandse schaatstoppers uitgenodigd om te ondersteunen en om te laten zien hoe het echt moet. Niet iedere gevraagde topper was bij machte om aanwezig te zijn maar bijvoorbeeld Renz Rotteveel (Team Corendon, 2e plek NK allround) en Melissa Wijfje (Jong Oranje) lieten hun mooie techniek uitgebreid zien.
  (meer…)