Alle berichten in ‘Algemeen’

18
apr

Aankomende vrijdag is er weer de jaarlijkse Skeeler clinic.
Deze is voor de jeugd t/m 12 jaar. Starttijd is 18.30 uur.
Kom je ook?
Bij slecht weer gaat de clinic niet door.

flyer skeeleren2018 (1)

27
mrt

Afgelopen vrijdag was de grote zaal in het Dorpshuis van Kudelstaart goed bezet met leden en prijzen. Het schaatsseizoen is afgelopen en het fietsseizoen gaat beginnen. Tijd om de balans op te maken en vooruit te kijken tijdens de voorjaarsvergadering. Na een korte terugblik op de vele activiteiten van het afgelopen jaar, het goedkeuren van de begroting, de herverkiezing van Jeroen Buskermolen, stond het onderwerp vrijwilligers in de vereniging op de agenda. (meer…)

18
mrt

Komende Vrijdag 23 Maart is de afsluiting van het schaatsseizoen met de voorjaarsvergadering die start om 20:00 in het dorpshuis Kudelstaart. De uitnodiging voor de vergadering met agenda vindt u hier: Uitnodiging-jaarvergadering-23-maart-2018.pdf

17
mrt

Alvast een blik vooruit op het traditionele fietsweekend in September. Zoals elk jaar vernemen wij graag in een vroeg stadium of je mee wilt dit weekend (dit jaar van vrijdagavond 14 sept t/m zondagavond 16 sept) of dat je misschien liever dit weekend ergens anders heen wilt om te fietsen bijv. naar Drenthe.

Een groepsverblijf geniet onze voorkeur maar is pas tegen een redelijke prijs te huur als er een groep van rond de 25 deelnemers is. Dit soort zaken moet vaak al vroeg besproken en vastgelegd worden. Wij zouden het dan ook op prijs stellen als jullie de moeite willen nemen om ons op korte termijn (als het kan voor vrijdag 23 maart a.s.)  je antwoorden te sturen op onderstaande vragen.

  • Wil je dit jaar mee op fietsweekend naar Limburg?
  • Wil je liever  mee op fietsweekend naar Drenthe of een vergelijkbare locatie?
  • Heb je nog opmerkingen en/of vragen?

Aan de hand van jullie reacties gaan wij actie ondernemen.

de Fietscommissie

1
mrt

Als één van de weinige schaatsverenigingen is onze club groeiende. Het succesvolle club-uur op zaterdag op de baan in Haarlem waarbij ouders en kinderen tegelijk kunnen schaatsen onder leiding van toegewijde en motiverende trainers heeft daar een belangrijk aandeel in. Maar ook de organisatie van fietsactiviteiten en het organiseren van in-line skate lessen maakt de stg VZOD een veelzijdige vereniging.

Bijzonder zijn daarnaast de speciale activiteiten als het maken van ijs op de skeelerbaan tijdens de recente vorstperiode en het daarop organiseren van schaatsactiviteiten voor de Aalsmeerse en Kudelstaartse gemeenschap. Net als de organisatie van een fietsreis naar Spanje zijn dat voorbeelden van waar we als vereniging voor staan: voor en door elkaar.

Om dit te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar nieuwe kledingsponsoren. Voor een bedrag vanaf 500 euro per jaar bieden we vanaf volgend seizoen de mogelijkheid om een van de items uit het kledingpakket van de VZOD van naam en logo te voorzien. Het gaat hierbij om aanvullende bestellingen van bijvoorbeeld schaatspakken, jasjes, helmen, maar ook wielershirts en trainers-jassen.

Wie zich als sponsor graag wil associeren met hetgeen waar we als vereniging voor staan en die een binding heeft met onze regio of sport wordt bij deze hartelijk uitgenodigd om de mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor contact op met onze sponsor vertegenwoordiger: sponsor@stgvzod.nl

16
jan
Op 17 februari wordt de Kees Jongert-Bokaal verreden. Onder veel leden bekend als DE wedstrijd van het jaar op Haarlem. De organisatie zoekt adverteerders voor het uitslagen-boek on de kosten te dekken. Alle deelnemers krijgen het uitslagen-boek, dus vanaf Kudelstaart tot aan Alkmaar komt het op tafel te liggen.
Heb je interesse om voor € 50,- deze super-strijd te sponsoren en ook misschien nog een klant binnen te halen, neem dan contact op met Jos van Lith( 0646673308) of stuur een mailtje naar josvanlith@hotmail.com. Bedankt alvast namens vele rijders.
9
nov

Ook die leuke en praktische schaatshoezen op de ijsbaan gespot die de schaatskampgangers als aandenken kado gekregen hebben? Die kunnen nu ook besteld worden door andere leden. Voor 12.50 zijn ze de jouwe als VZOD lid (met een fikse ingebakken korting aangeboden door Bert Schuurman). Bij belangstelling stuur een bericht naar: info@bertschuurman.nl

7
nov

Maandagavond 6 november gingen Jeroen,Roy en George namens het bestuur op uitnodiging van de Stichting Supporting Kudelstaart naar het Dorpshuis om een bijdrage voor het oud papier ophalen in ontvangst te nemen. Een aantal verenigingen waaronder stg VZOD helpt met het 1x per maand ophalen van het oud papier in Kudelstaart en de SKK verdeelt de opbrengst elk jaar onder de diverse clubs afhankelijk van het aantal keren dat ze meegeholpen hebben. (meer…)

27
okt

16 kinderen hadden zich opgegeven voor het wakzwemmen en om kwart over acht vertrokken we deze vrijdag naar het zwembad van Nieuwkoop.

Daar aangekomen eerst omgekleed. Zwembroek, lange broek, trui, clubjas of dikke winterjas en natuurlijk niet te vergeten sjaal, handschoenen en muts. Want ja het was natuurlijk wel de bedoeling om een zo juist mogelijk situatie na te bootsen. Je schaatst over het algemeen niet in een zwembroek. (meer…)

9
okt

Speciaal voor de jeugdleden van stg VZOD organiseren we een fantastisch evenement in de herfstvakantie, een unieke ervaring die elke schaatser zou moeten hebben. Wat moet je doen als je door het ijs zakt, hoe help je een ander die er door heen gezakt is? Dit alles kun je leren en ervaren op een speelse manier tijdens de clinic wakzwemmen.

(meer…)